biciklintro mk

Целта на тренингот со SOFO СОБНИОТ ВЕЛОСИПЕД е повеќеструка во зависност од од тоа дали сакате да ослабнете или да зајакнете одредена група на мускули, или пак, да го ојачате кардиваскулараниот систем.

НЕ МОРАТЕ ДА РАЗМИСЛУВАТЕ КАКВО Е ВРЕМЕТО НАДВОР, ДАЛИ ИМА ГУЖВА ВО СООБРАЌАЈОТ ИЛИ КОЈ ЌЕ ВИ ГИ ПРИЧУВА ДЕЦАТА.

ВИЕ ГО ПЛАНИРАТЕ ВРЕМЕТО, ТЕМПОТО И ОБЛИКОТ НА ВЕЖБИ

SOFO СОБНИОТ ВЕЛОСИПЕД има три различни нивоа на оптеретеност: возење на рамно, по брдовит терен или возење со оптеретување кое симулира планински терен. Тие се распоредени во осум различни погони:

  • Прв, втор и трет: опуштање на мускулите и подобрување на општата состојба на организмот со лесно вртење на педалите и техничко решение кое спречува оштетување на зглобовите;
  • Четврти, петти и шести: ојачување на кардиоваскуларниот систем, убрзување на основниот метаболизам, затегнување на мускулите и обликување на вашето тело;
  • Седми и осми: овие два погони кои симулираат напорен велосипедизам ја зголемуваат снагата на струкот и нозете и подобруваат мускулна издржливост.

SOFO ВЕЛОСИПЕДОТ ПОМАГА И НА ЛУЃЕТО КОИ ИМААТ ЗДРАВСТВЕНИ ПРОБЛЕМИ СО КОЛЕНАТА ИЛИ СО ГРБОТ.

bicikl03 mk

ГРУПАТА МУСКУЛИ НА КОИ НАЈИНТЕЗИВНО ДЕЛУВА КОРИСТЕЊЕТО НА ОВОЈ НАШ ПРОИЗВОД Е МНОГУ ВАЖНА, ЗА ЛИСТОВИ, НО И ЗА ДОЛНИОТ ДЕЛ НА ГРБОТ И ТРИЦЕПСОТ, КОИШТО ДАВААТ ПОДДРШКА НА ТЕЛОТО ЗА ВРЕМЕ НА ТРЕНИНГОТ.

КУПЕТЕ ONLINE

КОМПАНИЈАТА ПРЕМИУМ ГРУПАЦИЈА ДООЕЛ ВИ ОВОЗМОЖУВА КУПУВАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ. НАРАЧАЈТЕ ГО НА НАЈЕДНОСТАВЕН НАЧИН ВАШИОТ SOFO ПРОИЗВОД
ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ И SOFO РЕВОЛУЦИЈА

МЕДИУМИТЕ ЗА SOFO WELLNESS РЕВОЛУЦИЈА

СИТЕ SOFO WELLNESS ПРОИЗВОДИ

Добредојдовте на нашиот сајт! За да можеме страницата да Ви ја прикажеме на оптимален начин, ние користиме колачиња. Доколку не го прифатите користењето на колачиња, некои делови од сајтот можеби нема да Ви бидат добро прикажани. Со понатамошното користење на страницата изјавувате дека се согласувате со употреба на колачињата.
Повеќе информации Прифаќам Oдбивам