sedalicaintro mk

Прва масажна седалка во светот која поседува рака робот во столица за масирање која на вас ви нуди потполно уживање. Со притискање, шиацу, тапкање, мрдање. 4 вида симулации професионална мануелна масажа со цел да го удоволи вашето совршено искуство од масажа.

ВО ВАШИОТ ДОМ, САЛОН, КАФИЧ, АВТОМОБИЛ, КАМИОН, АВТОБУС...

seadlica01 mk

КОМПАКТНО И ПРЕНОСЛИВО

SOFO масажната седалка е тоа што е лесна и може да се носи каде било. Може да се користи во автомобил, да се носи на одмор, на работа. Секогаш е покрај вас и со вас.

  • Специјалната рака-робот ја заменува традиционалната масажа со рака, со гмечење, шиацу, тапкање, мрдање.
  • 4 вида симулации професионална мануелна масажа.
  • 3 нивоа на прилагодување на интезитет на масажа, со копче за лесно мануелно користење.

НЕЗАМЕНЛИВ МАСАЖЕР И ВЕРЕН WELLNESS ПРИЈАТЕЛ

КУПЕТЕ ONLINE

КОМПАНИЈАТА ПРЕМИУМ ГРУПАЦИЈА ДООЕЛ ВИ ОВОЗМОЖУВА КУПУВАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ. НАРАЧАЈТЕ ГО НА НАЈЕДНОСТАВЕН НАЧИН ВАШИОТ SOFO ПРОИЗВОД
ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ И SOFO РЕВОЛУЦИЈА

МЕДИУМИТЕ ЗА SOFO WELLNESS РЕВОЛУЦИЈА

СИТЕ SOFO WELLNESS ПРОИЗВОДИ

Добредојдовте на нашиот сајт! За да можеме страницата да Ви ја прикажеме на оптимален начин, ние користиме колачиња. Доколку не го прифатите користењето на колачиња, некои делови од сајтот можеби нема да Ви бидат добро прикажани. Со понатамошното користење на страницата изјавувате дека се согласувате со употреба на колачињата.
Повеќе информации Прифаќам Oдбивам