jastukintro mk

ОСЕТЕТЕ КАКО ВИ СЕ ПОДОБРУВА ЦИРКУЛАЦИЈАТА И ОД ПОЧЕТОК ВИ СЕ ВРАЌА ЕНЕРГИЈАТА.

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАСАЖНА ПЕРНИЦА

Едноставна е и пренослива, модерен облик на перница со лента за фиксирање.
  • Еластична лента за лесно поставување на потпирачот на столица, фотелја, во кола или во вашиот дом.
  • Греењето со помош на инфрацрвени зраци доведува до ефикасна масажа. Поттикнува проток на крв и лимфа, а подобрува и циркулација по природен пат.
  • Направена е со заштита од прегрејување, па ќе ви помогне да се опуштите од вашиот умор и напнатоста на вашиот врат и рамена.
  • Има две функции (масажна и термотерапија), циркулираат во правец на стрелките од часовник 1 минута, а потоа во обратен правец 1 минута.

SOFO ИДНИНА – ТЕРМОТЕРАПИЈА

Термотерапија е примеа на топлина за терапевтска цел. Топлината локално ја зголемува температурата на кожата, доведува до хипермија, вазодилатација, површен метаболизам, а рефлексно и до релаксација на мускулите, попуштање на спазам и ублажување на болките.

СЕКАДЕ И ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ

  • Масирајте се додека чекате на семафор!
  • Масажа во движење!
  • Најпријатен начин да се ослободиме од напнатоста и од болките во рамената и во вратот!
  • Едноставна масажа на стопалата, бутовите, рацете и стомакот.
  • Постојано масажа (24/7))

ВАШ ЛИЧЕН ПРЕНОСЛИВ МАСАЖЕР

ВО ВАШИОТ ДОМ, НА РАБОТА, НА ПАТ...

КУПЕТЕ ONLINE

КОМПАНИЈАТА ПРЕМИУМ ГРУПАЦИЈА ДООЕЛ ВИ ОВОЗМОЖУВА КУПУВАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ. НАРАЧАЈТЕ ГО НА НАЈЕДНОСТАВЕН НАЧИН ВАШИОТ SOFO ПРОИЗВОД
ИНТЕРЕНЕТ ПРОДАВНИЦА

ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ И SOFO РЕВОЛУЦИЈА

МЕДИУМИТЕ ЗА SOFO WELLNESS РЕВОЛУЦИЈА

СИТЕ SOFO WELLNESS ПРОИЗВОДИ

Добредојдовте на нашиот сајт! За да можеме страницата да Ви ја прикажеме на оптимален начин, ние користиме колачиња. Доколку не го прифатите користењето на колачиња, некои делови од сајтот можеби нема да Ви бидат добро прикажани. Со понатамошното користење на страницата изјавувате дека се согласувате со употреба на колачињата.
Повеќе информации Прифаќам Oдбивам