ФИТНЕС ВЕЛОСИПЕД

By 
(0 votes)

Целта на тренингот со SOFO СОБНИОТ ВЕЛОСИПЕД е повеќеструка во зависност од од тоа дали сакате да ослабнете или да зајакнете одредена група на мускули, или пак, да го ојачате кардиваскулараниот систем

  • Не морате да размислувате какво е времето надвор, дали има гужва во сообраќајот или кој ќе ви ги причува децата
  • Динамички стил и исклучителен дизајн, како и димензионални димензии кои бараат само мал дел од вашиот простор во станот или канцеларијата
  • Земи го тоа малку слободно време! Заштеда на простор е нашата загриженост.
  • Кој вели дека ви е потребна салата за да го усоврши вашето тело до совршенство.
  • Планирате време, темпо и форма на вежби.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Read 743 times Last modified on Петок, 10 Ноември 2017 13:57
Login to post comments
Добредојдовте на нашиот сајт! За да можеме страницата да Ви ја прикажеме на оптимален начин, ние користиме колачиња. Доколку не го прифатите користењето на колачиња, некои делови од сајтот можеби нема да Ви бидат добро прикажани. Со понатамошното користење на страницата изјавувате дека се согласувате со употреба на колачињата.
Повеќе информации Прифаќам Oдбивам