bodyshaperintro mk

SOFO „S MOVE“ е семеен производ – за родителите да опуштат мускули, активира циркулација, убрзува метаболизам и ги намалува масните наслаги на стомакот, да останат во форма и да го сочуваат телото складно, а за деца да ги заинтересира за играње и спорт, да подобри баланс, моторика и флексибилност на телото.

АКТИВИРАЈТЕ ЦИРКУЛАЦИЈА – ЕФЕКТ НА СЛАБЕЕЊЕ – ПОДОБРЕТЕ ЈА ИЗДРЖЛИВОСТА НА МУСКУЛИТЕ – ОЈАКНЕТЕ ЈА ФИЗИЧКАТА КОНДИЦИЈА

3D ФИТНЕС ИДНИНА

СО „S MOVE“ и динамичната топка, тренирајте концетрација, флексибилност и рамнотежа на телото. Искористете ја осетливоста на своето тело.
  • Хоризонтален режим: праќа вибрации на колковите и мускулите на нозете, помага при опуштање и одморање на уморните мускули.
  • Режим на вибрации: активира циркулација и помага при телесен метаболизам.
  • 3D режим: специјално дизајнираниот и технички усовршен режим овозможува на телото да ги чувствува 3D вибрациите, што има за резултат ефективно слабеење.
  • Тренингот со динамичната топка и динамичното јаже, кои се дел од овој производ, подобруваат концетрација, флексибилност, рамнотежа, но и снага на вашето тело.

ОСЕТЕТЕ СЛОБОДА, ОЛЕСНУВАЊЕ И СТРАСТ!

МНОГУ ПРОБЛЕМИ – ЕДНО РЕШЕНИЕ!

  • Дали сте приметиле дека кога не можете да се концентрирате по неколку часа, телото ви станува укочено и болно?
  • Дали сте ги доживеале оние денови кога не можете да се концентрирате, кога ни јакото кафе не може да ве спречи во зевање?
  • Дали сте приметиле на вашето тело наслаги од сало на местата каде што не би требало да бидат, а не е ни во степен каде тоа е здравствено и естетски подносливо?

СЕКОЈ ДЕН СИТУАЦИЈАТА Е СЕ ПОНЕПОДНОСЛИВА

РЕШЕНИТО Е ЕДНОСТАВНО - SOFO BODY SHAPER

shaper03 mk

КУПЕТЕ ONLINE

КОМПАНИЈАТА ПРЕМИУМ ГРУПАЦИЈА ДООЕЛ ВИ ОВОЗМОЖУВА КУПУВАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ. НАРАЧАЈТЕ ГО НА НАЈЕДНОСТАВЕН НАЧИН ВАШИОТ SOFO ПРОИЗВОД
ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ И SOFO РЕВОЛУЦИЈА

МЕДИУМИТЕ ЗА SOFO WELLNESS РЕВОЛУЦИЈА

СИТЕ SOFO WELLNESS ПРОИЗВОДИ

Добредојдовте на нашиот сајт! За да можеме страницата да Ви ја прикажеме на оптимален начин, ние користиме колачиња. Доколку не го прифатите користењето на колачиња, некои делови од сајтот можеби нема да Ви бидат добро прикажани. Со понатамошното користење на страницата изјавувате дека се согласувате со употреба на колачињата.
Повеќе информации Прифаќам Oдбивам