WELLNESS ФОТЕЛЈА

РЕВОЛУЦИЈА ВО ВАШИОТ ЖИВОТ

SOFO WELLNESS ФОТЕЛЈАТА ЗА УЖИВАЊЕ е доказ дека секој може да ужива во масажа. Таа е доказ дека одморот во исто време може да биде и професионален и удобен, а вистинско добро дизајнираниот производ може да го разубави вашиот дом или вашата канцеларија.
 • Ослободете се од вкочанетоста во мускулите.
 • Опуштете го вашиот мозок.
 • Обликувајте тело.
 • Убрзајте циркулација.

КАЖЕТЕ ЗБОГУМ НА СКАПИТЕ И ГЛОМАЗНИ ФОТЕЛЈИ ЗА МАСАЖА

Регенерирајте го мозокот и телото за само 15 минути на фотелјата за масажа и уживање.

4 ПРОГРАМИ И 5 ВИДА НА МАСАЖА

  • ПОДМЛАДУВАЊЕ: воздушен притисок за раменици, дизајниран специјално за подобрување на виталноста на женската кожа и нејзината затегнатост;
  • ЗА СОН: ослободување од физичкиот и од психичкиот стрес, опуштање на телото и длабок здрав сон;
  • SAN: најдобар начин за опуштање на мускулите за оние кои долго време поминуваат во седење;
  • ОПУШТАЊЕ: најдобар начин за опуштање на мускулите за оние кои долго време поминуваат во седење;
  • ОБЛИКУВАЊЕ: подлога која се одвојува, воздушни перничиња, три нивоа на интезитет, потполно опуштање и ги обликува карличните мускули, колковите и крстот (лумбалниот дел);
  • МАСАЖА: РАЧНА МАСАЖА, ТАПКАЊЕ, МАСАЖА НА СТОПАЛА, ШИАЦУ МАСАЖА, МАСАЖА СО ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА

НА СЕКОЕ МЕСТО И ЗА СЕЧИЈ ПРОСТОР

КУПЕТЕ ONLINE

КОМПАНИЈАТА ПРЕМИУМ ГРУПАЦИЈА ДООЕЛ ВИ ОВОЗМОЖУВА КУПУВАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ. НАРАЧАЈТЕ ГО НА НАЈЕДНОСТАВЕН НАЧИН ВАШИОТ SOFO ПРОИЗВОД.
ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

00389 23 17 91 29

ПРЕПОРАЧУВАМЕ ОД SOFO WELLNESS ПРОГРАМАТА

preporucujemo02 mk
preporucujemo03 mk
preporucujemo04 mk

ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ И SOFO РЕВОЛУЦИЈА

МЕДИУМИТЕ ЗА SOFO WELLNESS РЕВОЛУЦИЈА

Добредојдовте на нашиот сајт! За да можеме страницата да Ви ја прикажеме на оптимален начин, ние користиме колачиња. Доколку не го прифатите користењето на колачиња, некои делови од сајтот можеби нема да Ви бидат добро прикажани. Со понатамошното користење на страницата изјавувате дека се согласувате со употреба на колачињата.
Повеќе информации Прифаќам Oдбивам