foteljaintro mk

SOFO WELLNESS ФОТЕЛЈАТА ЗА УЖИВАЊЕ е доказ дека секој може да ужива во масажа. Таа е доказ дека одморот во исто време може да биде и професионален и удобен, а вистинско добро дизајнираниот производ може да го разубави вашиот дом или вашата канцеларија.

СОФО ВЕЛНЕС ФОТЕЛЈАТА ЗА УЖИВАЊЕ Е ДОСТАПНА НА СИТЕ, НО НЕ Е ЗА СЕКОГО. ТАА Е ЗА ВАС!

РЕВОЛУЦИЈА ВО ВАШИОТ ЖИВОТ

SOFO WELLNESS ФОТЕЛЈАТА ЗА УЖИВАЊЕ е доказ дека секој може да ужива во масажа. Таа е доказ дека одморот во исто време може да биде и професионален и удобен, а вистинско добро дизајнираниот производ може да го разубави вашиот дом или вашата канцеларија.
 • Ослободете се од вкочанетоста во мускулите.
 • Опуштете го вашиот мозок.
 • Обликувајте тело.
 • Убрзајте циркулација.

КАЖЕТЕ ЗБОГУМ НА СКАПИТЕ И ГЛОМАЗНИ ФОТЕЛЈИ ЗА МАСАЖА

Регенерирајте го мозокот и телото за само 15 минути на фотелјата за масажа и уживање.

4 ПРОГРАМИ И 5 ВИДА НА МАСАЖА

 • СМИРУВАЧКА: бавна и пријатна масажа идеална за читање, размислување или гледање некое видео;
 • ПОДМЛАДУВАЊЕ: воздушен притисок за раменици, дизајниран специјално за подобрување на виталноста на женската кожа и нејзината затегнатост;
 • ЗА СОН: ослободување од физичкиот и од психичкиот стрес, опуштање на телото и длабок здрав сон;
 • ОПУШТАЊЕ: најдобар начин за опуштање на мускулите за оние кои долго време поминуваат во седење;
 • ОБЛИКУВАЊЕ: подлога која се одвојува, воздушни перничиња, три нивоа на интезитет, потполно опуштање и ги обликува карличните мускули, колковите и крстот (лумбалниот дел);
 • МАСАЖА: РАЧНА МАСАЖА, ТАПКАЊЕ, МАСАЖА НА СТОПАЛА, ШИАЦУ МАСАЖА, МАСАЖА СО ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА

  6 ФИНИ ПОДЕСУВАЊА: ДЕСНО, СПУШТАЊЕ, ПОДИГНУВАЊЕ, ИНТЕНЗИТЕТ, ГОРЕ/ДОЛУ, ШИРИНА , ЈАЧИНА НА ВОЗДУШНО ПЕРНИЧЕ

СОФО СТОЛОТ ЗА УЖИВАЊЕ е за луѓе кои го одбиваат едноставното. За оние кои ѝ дозволуваат на науката да влезе во нивниот живот и да им го олесни и разубави. За оние кои сакаат неспоредлив производ. За оние кои се почитуваат себе си и своето здравје.

НА СЕКОЕ МЕСТО И ЗА СЕЧИЈ ПРОСТОР

ДОДАВА ЛУКСУЗ ВО СЕКОЈ ПРОСТОР!

SOFO WELLNESS ФОТЕЛЈАТА ДОСТАПНА Е ВО 4 БОИ

КУПЕТЕ ONLINE

КОМПАНИЈАТА ПРЕМИУМ ГРУПАЦИЈА ДООЕЛ ВИ ОВОЗМОЖУВА КУПУВАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ. НАРАЧАЈТЕ ГО НА НАЈЕДНОСТАВЕН НАЧИН ВАШИОТ SOFO ПРОИЗВОД
ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ И SOFO РЕВОЛУЦИЈА

МЕДИУМИТЕ ЗА SOFO WELLNESS РЕВОЛУЦИЈА

СИТЕ SOFO WELLNESS ПРОИЗВОДИ

Добредојдовте на нашиот сајт! За да можеме страницата да Ви ја прикажеме на оптимален начин, ние користиме колачиња. Доколку не го прифатите користењето на колачиња, некои делови од сајтот можеби нема да Ви бидат добро прикажани. Со понатамошното користење на страницата изјавувате дека се согласувате со употреба на колачињата.
Повеќе информации Прифаќам Oдбивам