ОНЛАЈН КУПУВАЊЕ ПО НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ

SOFO WELLNESS ФОТЕЛЈА
 
ЦЕНА: 134.860,00 МКД
3D BODY SHAPER
 
ЦЕНА: 91.153,00 МКД
МАСАЖЕН ПОЈАС
 
ЦЕНА: 11.877,00 МКД

 

SOFO ВЕЛОСИПЕД
 
ЦЕНА: 45.362,00 МКД
МАСАЖНА ПЕРНИЦА
 
ЦЕНА: 10.115,00 МКД
МАСАЖНА СЕДАЛКА
 
ЦЕНА: 83.521,00 МКД

 

Добредојдовте на нашиот сајт! За да можеме страницата да Ви ја прикажеме на оптимален начин, ние користиме колачиња. Доколку не го прифатите користењето на колачиња, некои делови од сајтот можеби нема да Ви бидат добро прикажани. Со понатамошното користење на страницата изјавувате дека се согласувате со употреба на колачињата.
Повеќе информации Прифаќам Oдбивам