masaznipojasintro mk

Веќе по две недели со користење на SOFO ПОЈАСОТ ЗА МАСАЖА струкот се затега, станува потенок, а по еден месец губите килограми и пивскиот стомак, но и превентивно делува на болестите кои настануваат поради времето кое го поминувате во канцеларија или автомобил.

СО РЕДОВНА УПОТРЕБА НА SOFO ПОЈАСОТ ЗА МАСАЖА СЕ ОСЛОБОДУВАТЕ ОД МАСНОТИИТЕ, ГО ПОДОБРУВАТЕ СВОЕТО ЗДРАВЈЕ, А ВИТКАТА ФИГУРА ВИ ДАВА ДОПОЛНИТЕЛНА САМОУВЕРЕНОСТ.

НАЈМАЛ МАСАЖЕР – НАЈГОЛЕМ ЕФЕКТ

 • SOFO ПОЈАСОТ ЗА МАСАЖА ви помага за само 10 минути дневно, без додатно вежбање и диета или хемиски суплементи.
 • САКАТЕ ДА РАБОТИТЕ! Пишувате колумни или блогови, одите на состаноци, службени ручеци и свечени вечери, а покрај вас е SOFO ПОЈАСОТ ЗА МАСАЖА да сочувате витки колкови и тенки листови.
 • САКАТЕ ХРАНА! Со SOFO ПОЈАСОТ ЗА МАСАЖА сочувајте ја витката фигура, рамниот стомак и тенкиот струк.
 • САКАТЕ ДА СЕ СРЕДУВАТЕ! Со SOFO ПОЈАСОТ ЗА МАСАЖА улиците и трговските центри ќе бидат ваша модна писта – секогаш и секаде...

БЕЗ ГУБЕЊЕ ВРЕМЕ ЗА СЕКОЈДЕНВНИ АКТИВНОСТИ!

ЕДНОСТАВНО, ЗДРАВО И ЕФЕКТИВНО.

ГОЛЕМ БРОЈ НА ФУНКЦИИ

 • Центрифугална масажа со двострука спирала со 5000 кружења во минута го убрзува метаболизмот и процесот на топење на маснотии.
 • Тајмерот се подесува на 10 минути, што е најоптимална временска должина за масажа како би се уштедило на време, а да се постигне совршен ефект од масажа.
 • Двострукиот режим на работа, рачен и автоматски, со бионичка масажа и едноставна комбинација на вибрации и масирања може ефективно да ве ослободи од болките и да ви донесе незамислива забава.
 • Мултифункционалниот и прилагодлив појас овозможува да се масира секој дел од телото.
 • Појасот е прилагоден на низок напон од 12 V и дизајниран е и за употреба во автомобил.
 • Седум различни функции на масажа.
 • Има еколошки материјал.

SOFO ПОЈАСОТ ЗА МАСАЖА ВАС ВИ ПОМАГА ЗА САМО 10 МИНУТИ НЕВНО, БЕЗ ДОДАТНИ ВЕЖБИ, ДИЕТИ ИЛИ ХЕМИСКИ СУПЛЕМЕНТИ.

КУПЕТЕ ONLINE

КОМПАНИЈАТА ПРЕМИУМ ГРУПАЦИЈА ДООЕЛ ВИ ОВОЗМОЖУВА КУПУВАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ. НАРАЧАЈТЕ ГО НА НАЈЕДНОСТАВЕН НАЧИН ВАШИОТ SOFO ПРОИЗВОД
ИНТЕРЕНЕТ ПРОДАВНИЦА

ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ И SOFO РЕВОЛУЦИЈА

МЕДИУМИТЕ ЗА SOFO WELLNESS РЕВОЛУЦИЈА

СИТЕ SOFO WELLNESS ПРОИЗВОДИ

Добредојдовте на нашиот сајт! За да можеме страницата да Ви ја прикажеме на оптимален начин, ние користиме колачиња. Доколку не го прифатите користењето на колачиња, некои делови од сајтот можеби нема да Ви бидат добро прикажани. Со понатамошното користење на страницата изјавувате дека се согласувате со употреба на колачињата.
Повеќе информации Прифаќам Oдбивам